Next page Previous emoji

Chronological Emojitweets

Star-Struck 21462

myEmoji
myEmoji @myEmoji
10 Sep 24 copy & paste +upvote -downvote 🤩😇🤪😁👨‍👩‍👧👭👬👩‍🏭
myEmoji
myEmoji @myEmoji
Я хочу розповісти про свою подорож в Європу. Наприкінці липня ми з сім’єю вирішили подорожувати Європою та поїхали в Чехію,там я зустрів свого старшого брата,якого не бачив вже понад 2 років,тому що він учився в другій країні,потім ми поїхали з Чехії до Хорватії і там відпочивали на пляжному курорті, Чехії ми побували в центрі міста,Ми бачили багато цікавих міст та також ми залишились в Чехії на 5 днів. Побувши у Чехії у місті Прага ми вирушили до Хорватії та почали відпочивати там на тиждень. Відпочиваючи в Хорватії ми купалися на морі,ходили по селищу зі своєю сімʼєю.
10 Sep 24 copy & paste +upvote -downvote 🤩😎😇😂😝😓🤗🥶😗Я хочу розповісти про свою подорож в Європу. Наприкінці липня ми з сім’єю вирішили подорожувати Європою та поїхали в Чехію,там я зустрів свого старшого брата,якого не бачив вже понад 2 років,тому що він учився в другій країні,потім ми поїхали з Чехії до Хорватії і там відпочивали на пляжному курорті, Чехії ми побували в центрі міста,Ми бачили багато цікавих міст та також ми залишились в Чехії на 5 днів. Побувши у Чехії у місті Прага ми вирушили до Хорватії та почали відпочивати там на тиждень. Відпочиваючи в Хорватії ми купалися на морі,ходили по селищу зі своєю сімʼєю.
myEmoji
myEmoji @myEmoji
myEmoji
myEmoji @myEmoji
11 Sep 24 copy & paste +upvote -downvote 🤩😈🙌🙏✌️💪🤴👑🦁🌎🔥🥀⚡️💫💥🥂⛳️🚨🔫📍❤️🧡💛💚💚💖💝🔱⚜️🔝🔜🚩
myEmoji
myEmoji @myEmoji
12 Sep 24 copy & paste +upvote -downvote 🤩😊😇🤩😗🥰
myEmoji
myEmoji @myEmoji
myEmoji
myEmoji @myEmoji
14 Sep 24 copy & paste +upvote -downvote 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍🤯🤡🤡🤡🤡😎
Previous emoji Next page

Like Star-Struck Chronological Emojitweets 21462?

Smileys & People Category: The Emoticon Category! Smileys, faces, person bowing deeply, man with red face, hearts, hand gestures. Happy. Previous category name: Smileys. View the gallery.

Copy & Paste Codes

Loading
https://www.iemoji.com/view/emojitweets/2487/smileys-people/star-struck/chronological/21462